Kew Mews House

This project was a commercial office space situated at the apex of a beautiful gated mews. The property was a large, rectangular open space with a curved 4.1m high ceiling and one huge collection of windows to the front elevation.

The challenge was to create additional living space without compromising on our core values. We knew that we needed to introduce more natural light and more floor-space to make this project viable.

We came up with a split mezzanine level which could be integrated into the fabric of the internal walls and received planning permission for the addition of three crittall style windows to the rear. We designed a stunning steel staircase and bespoke pendant lighting to accentuate the property’s features. We managed to utilise every inch of space and the property was transformed into a three bedroom, two bathroom mews house with ample storage space architecturally designed down to the millimetre.

We used bold colours and exciting finishes to showcase this property’s unique features.

The project was completed within three months of purchase and came in under budget.


Scroll To Top